New Album

Onder de werktitel Gipsyshamanicworldnative wordt momenteel de nieuwe CD gecreeërd, gebrouwen, geknutseld en gemanifesteerd, deels in de bruisende dEUS Studio’s in Borgerhout met producer Stephane Misseghers en deels op het inspirerende eiland Ibiza.

Deze diepe shamanistische zoektocht naar de ziel van gypsy, blues, flamenco, native, Indische mantra, duende en plantspirits, brengt stijlen samen die dankzij de typische sprookjesachtige en surrealistische Lady Angelina-stijl verrassend goed blenden.

Voor het eerst veel op gitaar, en daarnaast ook nog accordeon, klarinet, zingende zaag, shamanistische percussie en Indiaanse fluit.
Voor het eerst Engelstalig en ook weer af en toe Spaans, wat door haar bloed stroomt. Want liedjes worden geboren in hun eigen taal, dat heb je niet te kiezen…

Debuutalbum C’est Quoi L’amour (2006) werd geproduced door Roland van Campenhout, met tekstcoaching van Guido Belcanto.

De 2e cd Amor Y Coraçon (2011) met co-producer Roel Poriau (Gipsyska Orkestra) kreeg ruime mediabelangstelling met interviews en airplay op Klara, Radio 1 en Radio 2, de regionale Vlaamse televisiezenders en De Laatste Show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *